Populair voor Nintendo Wii


/Skylanders Trap Team Character - Food Fight voor Nintendo Wii
 4.49  € 1.99
1. Skylanders Trap Team Character - Food Fight
 
/Mario Kart Wii in Karton voor Nintendo Wii
  € 18.99
2. Mario Kart Wii in Karton
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
  € 35.99
3. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
  € 42.49
4. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/New Super Mario Bros. Wii voor Nintendo Wii
 22.99  € 17.49
5. New Super Mario Bros. Wii
 
/Wii-afstandsbediening Wit voor Nintendo Wii
 18.99  € 14.99
6. Wii-afstandsbediening Wit
 
/Skylanders Giants: Character - Shroomboom voor Nintendo Wii
 1.99  € 0.49
7. Skylanders Giants: Character - Shroomboom
 
/Disney Infinity Character - Mike voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
8. Disney Infinity Character - Mike
 
/Skylanders Swap Force Character - Scorp voor Nintendo Wii
 3.99  € 1.99
9. Skylanders Swap Force Character - Scorp
 
/Nunchuk Lelijk Eendje voor Nintendo Wii
 10.99  € 1.99
10. Nunchuk Lelijk Eendje  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario Wii Nieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Held: Bramd de Groot!
Held Rianna
Woohoo! We hebben 10 euro mogen overmaken naar Bramd de Groot, onze nieuwste Held! Dit omdat hij superveel tips, cheats en reviews heeft opgestuurd voor de Wii games.

Bramd de Groot heeft ons erg geholpen met al zijn informatie voor de Wii games en accessoires en heeft daarom 10 euro ontvangen. Gefeliciteerd!

Zijn reactie:
Ik vond het leuk om info op te sturen naar MarioWii.nl, omdat het ertoe geleid heeft dat ik op zoek ging naar leuke easter eggs en glitches in Wii spellen die ik zelf heb, die me nooit eerder waren opgevallen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een makkelijke manier om geld te verdienen. =P

Lijn
Afbeelding voor Wii Sinterklaas Kleurwedstrijd
Held Wibert
Win 100 euro aan Wii games!

Print de Wii Sinterklaas kleurplaat uit en kleur hem zo mooi mogelijk. Geef de kleurplaat aan de Sint (via je schoen) en hij zorgt er voor dat deze bij ons terecht komt.

Op 5 December worden de winnaars bekend gemaakt!
Lijn
Afbeelding voor Tot 18.00u: Echt gratis verzenden Games!
Held Wibert
**Actie verlopen**
Wij betalen vandaag de verzendkosten van Wii games zonder accessoires!


Verzenden is niet gratis. Dit betekent dat bij gratis verzenden de verzendkosten al in de prijs is doorberekend.

Wij hebben gekozen voor transparante verzendkosten. Wij laten zien welk deel verzendkosten zijn en welk deel je betaalt voor het product. Wel zo eerlijk toch?

Maar nu zijn de verzendkosten op alle Wii games zonder accessoires (en sommige met accessoires) op 0 gezet. En we hebben de prijzen van deze games niet stiekem verhoogd. Dat is nou echt gratis verzenden!!

Deze actie is alleen vandaag en morgen geldig!

Ga naar: de Wii Games Winkel!
Lijn
Afbeelding voor Lelijke Eendjes met 70% korting!
Held Rianna
**Actie verlopen**
70% korting?! Op MarioCube.nl hebben we een tijdelijke actie waarbij je voor slechts €4,99 een orignele, licht beschadigde GameCube Controller kunt kopen. Leuk om Wii games mee te spelen!


Deze Lelijke Eendjes hebben een lichte beschadiging* (een gescheurd rubbertje, een flinke kras, een lelijke kabel) maar zijn leuk om Wii games mee te spelen.

Een GameCube Controller voor de Wii?
Ja! En wel om drie redenen:
1. Met de GameCube controller en een memory card kun je GameCube spellen op je (eerste editie) Wii spelen. Mis je Super Mario Sunshine of The Legend of Zelda The Windwaker van vroeger? Grijp nu je kans!
2. Ook kun je Wii games als Mario Kart Wii, Super Smash Bros Brawl en Sonic Colours met deze controllers spelen. In plaats van met de Wii-Afstandsbediening kun je Wii games met een 'gewone', ouderwetse controller spelen.
3. Via het winkelkanaal kun je virtual Console games downloaden, hier heb je vaak een GameCube controller voor nodig.

Gratis Memory card op MarioCube.nl
Bij vermelding van de code -WiiC- krijg je bij je bestelling van een GameCube controller en een GameCube spel op MarioCube.nl een gratis memory card!

* Geen zorgen, ook voor de Lelijke Eendjes gelden de garantie en goede nazorg van Mario Wii.
** Zolang de voorraad strekt, dus op=op! Prijzen onder voorbehoud.

Lijn
Afbeelding voor 20.000ste klant
Danielle
***Actie verlopen***
Vandaag hebben we de 20.000ste bestelling (Wii games / hardware) mogen versturen op Mario Wii!


In November 2010 zijn we begonnen met de verkoop van Wii games en hardware en we zijn inmiddels al zo veel gegroeid dat we (mede door jullie) al 20.000 bestellingen hebben mogen versturen.

Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en daarom trakteren we nog een week lang op de wii game Wii Play t.w.v. €4,99 bij een bestelling boven de €10,-. Vul Wii-Play-20000 in bij opmerkingen en ontvang gratis Wii Play bij je bestelling.
Lijn
Afbeelding voor Vacatures (4x) in Diemen
Held Wibert
Wij zoeken 4 jongeren van 15 tot en met 18 jaar om ons inpak- en uitpak-team te versterken na de zomer vakantie!

Je werkt 's middags na schooltijd minimaal 2 uur in een klein team van scholieren en studenten onder leiding van de teamleider.

Kun jij zeer nauwkeurig Wii games in en uitpakken en woon je in de buurt van Diemen bekijk dan onze vacatures:
- Uitpakteam (15-16 jaar)
- Inpakteam (17-18 jaar)
Lijn
Afbeelding voor 20 euro voor Kiyoh winnaars!
Held Rianna
Elke maand maak je kans op 20 euro winkeltegoed als je op de website Kiyoh een leuke, slimme of praktische beoordeling over ons schrijft.

Op Kiyoh laten elke dag klanten hun mening achter over Mario Wii en hun Wii bestelling. Dankzij al onze lieve klanten hebben we op dit moment een 9!

Ik heb deze week alle winnaars 20 euro winkeltegoed gestuurd, zij hebben deze per mail ontvangen. Een paar voorbeelden van leuke reacties op Kiyoh:


Prettige website, snelle levering en oogt als een klein bedrijf, gerund door liefhebbers ipv mensen die slechts op je geld uit zijn.

MarioWii is goedkoop, er wordt geleverd wat is afgesproken, binnen een dag en de kwaliteit is prima. Aanrader!

Leuk en deskundig personeel. Nu al mijn favoriete shopje voor de Wii !!!!!!

Eerst een mailtje gestuurd of de Wii game waar wij interesse in hadden compatible was met onze spullen, gelijk een vakkundig antwoord gehad. Product besteld, werd binnen 24 uur geleverd, netjes ingepakt, zonder beschadigingen.

Groot aanbod, niet duur,hele goede kwaliteit, snelle levering, wordt goed gecommuniceerd of iets wel of niet leverbaar is, ben dik tevreden.

Super Mario, super makkelijk! Bestellen,bellen en diezelfde dag even ophalen!

Vinden wij van het Mario Wii team heel leuk om te lezen!

Wil jij ook kans maken op 20 euro winkeltegoed? Schrijf dan snel een leuke review over je bestelling bij Mario Wii op Kiyoh, en wie weet... De winnaar van de maand juli is nog niet bekend!
Lijn
Afbeelding voor Mega Super Held Wesleye98 heeft 100 euro verdiend
Held Wibert
Mario Wii is zoveel meer dan alleen een Wii Winkel. Wij hebben de beste en de meeste informatie over alle Wii Games. Reviews, tips, trucs, afbeelding etc. etc. Hoe we daar aan komen? Wij hebben helden die ons helpen!

Helden voegen informatie toe aan de website en verdienen hier muntjes mee. Elke 1000 muntjes die verdiend zijn levert weer 10 euro op. Mega Super Held Wesleye98 heeft 10.000 muntjes verdiend. Bedankt voor al je hulp en gefeliciteerd!! Geld is overgemaakt.

Reactie Mega Super Held Wesleye98:
Nadat ik op MarioCube terecht was gekomen en daar al veel punten had verzameld met het toevoegen van informatie en al wat games had besteld, kwam ik op Mario Wii. Hier begon ik ook meteen met muntjes verzamelen. Het ging meteen heel hard. Daarna een lange stop, maar door de Trailer Madness, kon ik toch boven de 10.000 muntjes uitkomen. Ik vond het, zowel op MarioCube als op Mario Wii, echt heel leuk om te doen. Mijn meningen over games delen met iedereen en zo ook nog anderen helpen de juiste game te kopen. Door alle helden is Mario Wii uitgegroeid tot een van de beste websites voor de Wii. Ook heb ik dankzij informatie toevoegen mijn baan bij Mario Wii verdiend. Heel erg bedankt daarvoor! Ik heb al gezien dat Mario3DS.nl én MarioWii-U.nl eraan komen. Daar zal ik dan ook weer veel informatie gaan toevoegen!
Ik heb het echt leuk gevonden en gelukkig kan ik binnenkort weer hard aan de slag!
Statistieken Wesleye98 op 29-5-2013
Categorie#
Beoordelingen823383
TipsZelf ontdekt29995
Geheimen451558
Cheats11365
Easter Eggs/Glitches6205
AfbeeldingenPlaatjes74740
Bijschriften53768
Filmpjes611830
LinksSerie240
Officiele115
FAQ/Guide115
Wiki230
Overig145
Reviews
Linken naar Mario Wii2275
Beproevingen2930
Totaal37211194
Lijn
Afbeelding voor 4 Nieuwe Helden: Winoe, newgbwine, C_H_T en Cor0203!
Held Rianna
Mario Wii verkoopt niet alleen Wii games en accessoires, we zijn ook druk bezig met het verzamelen van informatie over deze producten. Sinds vorige week hebben we ook Wii trailers op de site staan!

Voor deze trailers kregen de Helden tijdelijk 50 muntjes (nu 30) dus we hebben er meteen 4 nieuwe Helden bij! Deze Helden hebben zo veel trailers en andere tips, cheats en reviews voor onze Wii spellen en accessoires ingestuurd dat ze nu 1000 muntjes hebben gespaard.

Winoe, newgbwine, C_H_T en Cor0203 gefeliciteerd!!!

De reactie van Held Winoe:
Voor mij was het een uitdaging om bij spellen die ik leuk vind de beste trailers te vinden.

De reactie van Held newgbwine:
Bedankt voor de appreciatie, met veel plezier probeer ik info aan te vullen op jullie website. Als ik zelf iets opzoek over een spelletje is het steeds aangenaam om snel informatie te vinden, daarom is het ook leuk om zelf wat kennis aan te vullen als ik tijd heb, kwestie van anderen te kunnen helpen in hun zoektocht.

De reactie van Held C_H_T:
Het opsturen van informatie op MarioWii.nl was een leuke toevoeging op mijn game-kennis, want sommige Wii games waarbij ik info zocht kende ik helemaal nog niet. Met het opzoeken en info op te sturen kwam ik de games beter leren kennen.

De reactie van Held Cor0203:
Zolang het de webshop lopende houdt, vind ik het altijd fijn om te helpen.
Lijn
Afbeelding voor Sporttv is een Mega Super Held
Held Wibert
Op Mario Wii kun je muntjes verdienen door informatie toe te voegen. Sporttv heeft meer dan 10.000 muntjes verdient en meer dan 100 euro op zijn rekening ontvangen!

Gefeliciteerd Sporttv en heel erg bedankt voor alle info die je hebt toegevoegd!

Reactie van Sporttv:
Ik ben nu al een tijdje lid van Mario Wii en waar het vanaf het begin een site was, waar ik af en toe wat toevoegde om mijn eerste tientje te krijgen, is de site uitgegroeid tot een mooi platform waar je niet alleen op een mooie overzichtelijke manier info over elke wii game kunt krijgen, maar ook een site waar je je uitgespeelde wii games kunt inruilen (ik ken geen plek waar je hier meer voor krijgt dan Mariowii).
En natuurlijk de belangrijkste reden, het verdienen van geld wat mij door het toevoegen van trailers ontzetten veel muntjes [geld]! heeft opgeleverd.
Ontzettend bedankt hiervoor! Veel succes met Mariowii-U en Mario3DS, twee sites waar ik de nodige verloren uurtjes door zal brengen.

Statistieken Sporttv op 05-5-2013
Categorie#
Beoordelingen225
TipsZelf ontdekt4110
Geheimen4105
Cheats140
Easter Eggs/Glitches125
AfbeeldingenPlaatjes19168
Bijschriften9120
Filmpjes3069180
LinksSerie19417
Officiele17285
FAQ/Guide575
Wiki24390
Overig8360
Reviews
Linken naar Mario Wii
Beproevingen22030
Totaal42113330
Lijn
Afbeelding voor Trailer madness
Held Wibert
Sinds vorige week konden er Wii game trailers toegevoegd worden aan Mario Wii. En dat hebben we geweten. Ongelooflijk, 810 nieuwe trailers zijn er toegevoegd! Zo veel nieuwe inzendingen hadden we nooit durven dromen.

Super Held Daniel482 heeft uiteindelijk de meeste Wii game trailers toegevoegd, meer dan 300!

810 nieuwe trailers. 2 nieuwe mega super helden (meer dan 100 euro verdiend). 1 nieuwe super held (meer dan 50 euro verdiend). 7 nieuwe helden (eerste 10 euro verdiend). Ik ben zooooo trots op jullie! Thanks thanks thanks!!

Mario Wii voor de slimme gamer!
Lijn
Afbeelding voor 351 Wii Game trailers
Held Wibert
Sinds gisteren sparen we op Mario Wii Game trailers. En binnen 24 uur hebben Rianna en ik 351 trailers mogen accepteren! Echt geweldig veel!!

Voor een Wii trailer krijg je 50 muntjes op dit moment. Toch wil ik daar aan toe voegen dat dit alleen voor de eerste 50 trailers is die je toevoegt. Daarna wordt je beloont met 30 muntjes. (We zijn super blij met enthousiastelingen maar anders raakt het budget te snel op.)

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16