Populair voor Nintendo Wii


/Mario Kart Wii voor Nintendo Wii
 24.49  € 20.99
1. Mario Kart Wii
 
/Skylanders Trap Team Traptanium - Water Jughead voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
2. Skylanders Trap Team Traptanium - Water Jughead
 
/New Super Mario Bros. Wii voor Nintendo Wii
 22.99  € 18.49
3. New Super Mario Bros. Wii
 
/Skylanders Giants: Character - Flashwing voor Nintendo Wii
 3.99  € 1.99
4. Skylanders Giants: Character - Flashwing
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit met 2 Voorgeïnstalleerde Games voor Nintendo Wii
  € 39.99
5. Nintendo Wii Sports Pack Wit met 2 Voorgeïnstalleerde Games
 
/Super Mario Galaxy Nintendo Selects voor Nintendo Wii
  € 13.99
6. Super Mario Galaxy Nintendo Selects
 
/Wii Doosje Nieuw voor Nintendo Wii
 4.99  € 2.99
7. Wii Doosje Nieuw
 
/Skylanders Swap Force Character - Blizzard Chill voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
8. Skylanders Swap Force Character - Blizzard Chill
 
/Motion Plus Zwart voor Nintendo Wii
 8.49  € 5.49
9. Motion Plus Zwart
 
/Super Smash Bros. Brawl voor Nintendo Wii
  € 16.49
10. Super Smash Bros. Brawl  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Zomer! Mario Wii Nieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor 20 euro voor Kiyoh winnaars!
Held Rianna
Elke maand maak je kans op 20 euro winkeltegoed als je op de website Kiyoh een leuke, slimme of praktische beoordeling over ons schrijft.

Op Kiyoh laten elke dag klanten hun mening achter over Mario Wii en hun Wii bestelling. Dankzij al onze lieve klanten hebben we op dit moment een 9!

Ik heb deze week alle winnaars 20 euro winkeltegoed gestuurd, zij hebben deze per mail ontvangen. Een paar voorbeelden van leuke reacties op Kiyoh:


Prettige website, snelle levering en oogt als een klein bedrijf, gerund door liefhebbers ipv mensen die slechts op je geld uit zijn.

MarioWii is goedkoop, er wordt geleverd wat is afgesproken, binnen een dag en de kwaliteit is prima. Aanrader!

Leuk en deskundig personeel. Nu al mijn favoriete shopje voor de Wii !!!!!!

Eerst een mailtje gestuurd of de Wii game waar wij interesse in hadden compatible was met onze spullen, gelijk een vakkundig antwoord gehad. Product besteld, werd binnen 24 uur geleverd, netjes ingepakt, zonder beschadigingen.

Groot aanbod, niet duur,hele goede kwaliteit, snelle levering, wordt goed gecommuniceerd of iets wel of niet leverbaar is, ben dik tevreden.

Super Mario, super makkelijk! Bestellen,bellen en diezelfde dag even ophalen!

Vinden wij van het Mario Wii team heel leuk om te lezen!

Wil jij ook kans maken op 20 euro winkeltegoed? Schrijf dan snel een leuke review over je bestelling bij Mario Wii op Kiyoh, en wie weet... De winnaar van de maand juli is nog niet bekend!
Lijn
Afbeelding voor Mega Super Held Wesleye98 heeft 100 euro verdiend
Held Wibert
Mario Wii is zoveel meer dan alleen een Wii Winkel. Wij hebben de beste en de meeste informatie over alle Wii Games. Reviews, tips, trucs, afbeelding etc. etc. Hoe we daar aan komen? Wij hebben helden die ons helpen!

Helden voegen informatie toe aan de website en verdienen hier muntjes mee. Elke 1000 muntjes die verdiend zijn levert weer 10 euro op. Mega Super Held Wesleye98 heeft 10.000 muntjes verdiend. Bedankt voor al je hulp en gefeliciteerd!! Geld is overgemaakt.

Reactie Mega Super Held Wesleye98:
Nadat ik op MarioCube terecht was gekomen en daar al veel punten had verzameld met het toevoegen van informatie en al wat games had besteld, kwam ik op Mario Wii. Hier begon ik ook meteen met muntjes verzamelen. Het ging meteen heel hard. Daarna een lange stop, maar door de Trailer Madness, kon ik toch boven de 10.000 muntjes uitkomen. Ik vond het, zowel op MarioCube als op Mario Wii, echt heel leuk om te doen. Mijn meningen over games delen met iedereen en zo ook nog anderen helpen de juiste game te kopen. Door alle helden is Mario Wii uitgegroeid tot een van de beste websites voor de Wii. Ook heb ik dankzij informatie toevoegen mijn baan bij Mario Wii verdiend. Heel erg bedankt daarvoor! Ik heb al gezien dat Mario3DS.nl én MarioWii-U.nl eraan komen. Daar zal ik dan ook weer veel informatie gaan toevoegen!
Ik heb het echt leuk gevonden en gelukkig kan ik binnenkort weer hard aan de slag!
Statistieken Wesleye98 op 29-5-2013
Categorie#
Beoordelingen823383
TipsZelf ontdekt29995
Geheimen451558
Cheats11365
Easter Eggs/Glitches6205
AfbeeldingenPlaatjes74740
Bijschriften53768
Filmpjes611830
LinksSerie240
Officiele115
FAQ/Guide115
Wiki230
Overig145
Reviews
Linken naar Mario Wii2275
Beproevingen2930
Totaal37211194
Lijn
Afbeelding voor 4 Nieuwe Helden: Winoe, newgbwine, C_H_T en Cor0203!
Held Rianna
Mario Wii verkoopt niet alleen Wii games en accessoires, we zijn ook druk bezig met het verzamelen van informatie over deze producten. Sinds vorige week hebben we ook Wii trailers op de site staan!

Voor deze trailers kregen de Helden tijdelijk 50 muntjes (nu 30) dus we hebben er meteen 4 nieuwe Helden bij! Deze Helden hebben zo veel trailers en andere tips, cheats en reviews voor onze Wii spellen en accessoires ingestuurd dat ze nu 1000 muntjes hebben gespaard.

Winoe, newgbwine, C_H_T en Cor0203 gefeliciteerd!!!

De reactie van Held Winoe:
Voor mij was het een uitdaging om bij spellen die ik leuk vind de beste trailers te vinden.

De reactie van Held newgbwine:
Bedankt voor de appreciatie, met veel plezier probeer ik info aan te vullen op jullie website. Als ik zelf iets opzoek over een spelletje is het steeds aangenaam om snel informatie te vinden, daarom is het ook leuk om zelf wat kennis aan te vullen als ik tijd heb, kwestie van anderen te kunnen helpen in hun zoektocht.

De reactie van Held C_H_T:
Het opsturen van informatie op MarioWii.nl was een leuke toevoeging op mijn game-kennis, want sommige Wii games waarbij ik info zocht kende ik helemaal nog niet. Met het opzoeken en info op te sturen kwam ik de games beter leren kennen.

De reactie van Held Cor0203:
Zolang het de webshop lopende houdt, vind ik het altijd fijn om te helpen.
Lijn
Afbeelding voor Sporttv is een Mega Super Held
Held Wibert
Op Mario Wii kun je muntjes verdienen door informatie toe te voegen. Sporttv heeft meer dan 10.000 muntjes verdient en meer dan 100 euro op zijn rekening ontvangen!

Gefeliciteerd Sporttv en heel erg bedankt voor alle info die je hebt toegevoegd!

Reactie van Sporttv:
Ik ben nu al een tijdje lid van Mario Wii en waar het vanaf het begin een site was, waar ik af en toe wat toevoegde om mijn eerste tientje te krijgen, is de site uitgegroeid tot een mooi platform waar je niet alleen op een mooie overzichtelijke manier info over elke wii game kunt krijgen, maar ook een site waar je je uitgespeelde wii games kunt inruilen (ik ken geen plek waar je hier meer voor krijgt dan Mariowii).
En natuurlijk de belangrijkste reden, het verdienen van geld wat mij door het toevoegen van trailers ontzetten veel muntjes [geld]! heeft opgeleverd.
Ontzettend bedankt hiervoor! Veel succes met Mariowii-U en Mario3DS, twee sites waar ik de nodige verloren uurtjes door zal brengen.

Statistieken Sporttv op 05-5-2013
Categorie#
Beoordelingen225
TipsZelf ontdekt4110
Geheimen4105
Cheats140
Easter Eggs/Glitches125
AfbeeldingenPlaatjes19168
Bijschriften9120
Filmpjes3069180
LinksSerie19417
Officiele17285
FAQ/Guide575
Wiki24390
Overig8360
Reviews
Linken naar Mario Wii
Beproevingen22030
Totaal42113330
Lijn
Afbeelding voor Trailer madness
Held Wibert
Sinds vorige week konden er Wii game trailers toegevoegd worden aan Mario Wii. En dat hebben we geweten. Ongelooflijk, 810 nieuwe trailers zijn er toegevoegd! Zo veel nieuwe inzendingen hadden we nooit durven dromen.

Super Held Daniel482 heeft uiteindelijk de meeste Wii game trailers toegevoegd, meer dan 300!

810 nieuwe trailers. 2 nieuwe mega super helden (meer dan 100 euro verdiend). 1 nieuwe super held (meer dan 50 euro verdiend). 7 nieuwe helden (eerste 10 euro verdiend). Ik ben zooooo trots op jullie! Thanks thanks thanks!!

Mario Wii voor de slimme gamer!
Lijn
Afbeelding voor 351 Wii Game trailers
Held Wibert
Sinds gisteren sparen we op Mario Wii Game trailers. En binnen 24 uur hebben Rianna en ik 351 trailers mogen accepteren! Echt geweldig veel!!

Voor een Wii trailer krijg je 50 muntjes op dit moment. Toch wil ik daar aan toe voegen dat dit alleen voor de eerste 50 trailers is die je toevoegt. Daarna wordt je beloont met 30 muntjes. (We zijn super blij met enthousiastelingen maar anders raakt het budget te snel op.)
Lijn
Afbeelding voor Nieuw: Wii Game Trailers op de All-in-1 Pagina
Held Wibert
Op Mario Wii sparen we al sinds het begin informatie. We dachten dat we alles spaarden: Afbeeldingen, beoordelingen, tips, cheats, links... Alles wat we maar konden bedenken. Daarom noemen we de pagina's ook All-in-1!

Maar we ontdekten dat we toch iets misten: Trailers! Korte filmpjes over de game. Nu kun je zien hoe de Wii Games en Hardware eruit zien. Hoe konden we zo lang zonder?

Op facebook mocht je raden wat we misten. Daar bleef het erg stil, we kregen maar 1 reactie. :(
Maar ook wel fijn dat we niks misten volgens jullie. :)

Stefano van Look heeft een kadobon van 10 euro gewonnen op facebook!

Wil jij ons helpen? Nog lang niet alle trailers zijn toegevoegd! Voor elke trailer die nu toegevoegd wordt ontvang je tijdelijk 50 muntjes (in plaats van 30). Als je 1000 muntjes hebt verdiend ben je onze held en ontvang je 10 euro op je bankrekening.

Lijn
Afbeelding voor The Next Big Thing!
Held Wibert
We dachten dat onze Wii All-in-1 pagina's (de pagina met alle info over een Wii game) compleet waren. Maar we missen toch nog iets...

Woensdag voegen we het toe. Kun jij raden wat het is?

Een kortingscode van 10 euro voor wie het goed raadt op facebook!

Lijn
Afbeelding voor Wij staan op de foto!
Held Wibert
Ons gebouw heeft een nieuw "nummerbordje" gekregen!

Afgelopen vrijdag hadden we een bedrijfsborrel. We waren bijna allemaal aanwezig dus tijd voor een foto bij ons nieuwe "nummerbordje"!

We delen het bedrijfspand op de Volmerstraat 14 met meerdere bedrijven. Voorheen waren er meerdere logo's naast de deur geplakt. Nu hebben we één grote raamsticker gekregen waar alle bedrijven op staan. Mooi hè!
Lijn
Afbeelding voor 700 likes op facebook!
Held Wibert
We hebben facebook ontdekt en we hebben nu alweer 700 volgers. We zijn er wel een beetje trots op hoor! Wil jij ons ook volgen?

Speciaal voor onze facebook volgers hebben we regelmatig leuke acties. Volg ons en je mist ze nooit. Nu staat er bijvoorbeeld een 7 euro kadobon op facebook!


Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Back to the Future: The Game
Mega Super Held Frank
Back to the Future; een tijdloos point-and-click avontuur op de Wii

Een reanimatie van oude films in videogames is meestal geen goed nieuws. Gelukkig hebben de makers van Back to the Future: the Game heel goed nagedacht wat ze wilden bereiken en daarmee een echte topgame op de markt gebracht.

De originele Back to the Future-trilogie was een van de beste avonturenfilms in de geschiedenis; met een geweldig verhaal, grappige personages en fantastische ...

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time
Held Ferdie Swinkels
Echoes of Time voor de Wii is een warme verwelkoming voor nieuwkomers van het RPG-genre, terwijl het trouw blijft aan de veteranen.

Het komt niet vaak voor dat Wii- en DS-spelers een game samen kunnen spelen, maar met Final Fantasy Chrystal Chronicles is het gelukkig meteen raak. Alhoewel het ‘slechts’ een spin-off uit de hooggeprezen Final Fantasy serie is, weet het zich goed uit de doeken te doen als RPG game.

Echoes of Time is een een dungeon crawler waarin het afmaken van ...

Lees de review!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16