Populair voor Nintendo Wii


/Mario Kart Wii Losse Disc voor Nintendo Wii
 23.99  € 15.99
1. Mario Kart Wii Losse Disc
 
/Wii-afstandsbediening Wit voor Nintendo Wii
  € 15.99
2. Wii-afstandsbediening Wit
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
 38.99  € 34.99
3. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Wii-afstandsbediening Plus Rood voor Nintendo Wii
 24.99  € 19.99
4. Wii-afstandsbediening Plus Rood
 
/Motion Plus Zwart voor Nintendo Wii
 6.99  € 3.99
5. Motion Plus Zwart
 
/Skylanders Trap Team Character - Sure Shot Shroomboom voor Nintendo Wii
 4.49  € 1.99
6. Skylanders Trap Team Character - Sure Shot Shroomboom
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
  € 42.49
7. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/New Super Mario Bros. Wii Losse Disc voor Nintendo Wii
 21.99  € 13.99
8. New Super Mario Bros. Wii Losse Disc
 
/Wii Sports Resort Losse Disc voor Nintendo Wii
 7.99  € 4.49
9. Wii Sports Resort Losse Disc
 
/Nunchuk Lelijk Eendje voor Nintendo Wii
 8.99  € 4.99
10. Nunchuk Lelijk Eendje  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Kerst Mario WiiNieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Wiifreak10 heeft 10 euro verdiend
Held Wibert
Iedereen die 1000 Muntjes verzameld op Mario Wii maken we blij met 10 euro.

Wiifreak is een held! Hij heeft de Wii Games website Mario Wii weer een beetje beter gemaakt.

Zijn reactie:Ik vind het heel leuk om Wii reviews te schrijven en daar muntjes mee te verdienen. Er geld mee verdienen is natuurlijk ook een leuk extraatje. Voorlopig blijf ik Wii Game reviews maken hoor!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - uDraw Tablet
Mega Super Held grotehaas
Met de uDraw tablet heb je een tekengadget en een nieuwe game-ervaring in huis.

Er was nog geen tekenprogramma voor de Wii. Dit had natuurlijk te maken dat tekenen met de Wii-mote niet werkbaar is. Nu heeft THQ een tablet uitgebracht voor PS3, X-box en de Wii. Dit tablet kun je gebruiken met de meegeleverde game uDraw Studio, een volwaardig tekenprogramma. Daarnaast zijn er games die je kunt spelen zoals Pictionary, SpongeBob en Kung Fu Panda 2.

Lees de Review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Game Party
Held Rianna
Game Party: een simpel, goedkoop alternatief in de grote berg met compilatie games.

Game Party is de zoveelste compilatie van sportgames voor de Wii. Wat deze game anders maakt dan andere? Tsjah... Niet zo veel. Je hebt keuze uit maar liefst 7 games. Deze spellen speel je door je wii remote te bewegen zoals je de spellen in het echt zou spelen.

Lees de Review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - The Simpsons Game
Held Rianna
The Simpsons Game is in het begin vermakelijk omdat het de humor van de serie heeft, jammer dat het zulke frustrerende controls heeft...

Als je The Simpsons Game voor de Wii speelt krijg je het gevoel dat je bezig bent met een interactieve tv-serie op de Wii. De oh zo geliefde humor uit de game is even grappig als op tv; deze wii game is dan ook door dezelfde schrijvers geschreven. Zelfs de stemmen zijn ingesproken door de originele acteurs. Dat de game hierdoor geheel in het Engels is moeten we dan maar voor lief nemen...

Lees de Review
Lijn
Afbeelding voor Rickiewars is een Held
Held Wibert
Op Mario Wii kun je Wii game informatie toevoegen zoals meningen, tips en reviews. Hiervoor word je beloond met muntjes.

Wanneer iemand 1000 muntjes verdiend heeft is hij of zij een held en maken we 10 euro over. Bij deze: Rickiewars is een Held!!

Zijn reactie:
Erg leuk en echt Super dat je er ook geld mee kan verdienen. De Wii rieview’s schrijven en tips / waarschuwingen geven was allemaal erg leuk.
Ik hoop dat deze Nintendo Wii site doorgroeit en later mijn klas het er zelfs over heeft.
Lijn
Afbeelding voor Nieuw: Inkoop systeem voor de Wii
Held Wibert
Je kunt nu je Wii games en hardware aan ons verkopen via ons inkoop systeem. In 2 stappen weet je precies wat je Wii waard is. En kun je deze eventueel meteen aan ons verkopen.

Voorheen kochten wij grote partijen op via Marktplaats. We hebben echter 3x niks ontvangen (hebben 2x aangifte gedaan) en hebben 2 kapotte Wii's ontvangen !

Nu we heel goed weten wat alles waard is hebben we een inkoop systeem. In 2 gemakkelijke stappen wordt precies getoond wat wij voor jouw Wii games en hardware geven!

Dus weet je iemand die van zijn Wii af wil, heb je een stapel spellen liggen die je toch nooit meer speelt of wil je gewoon weten wat je Wii hardware en games waard zijn, kijk dan even hier: Wii inkoop.
Lijn
Afbeelding voor Pim17 is een Held!
Held Wibert
WhoooHooo!! Held Pim17 heeft zijn eerste 1000 muntjes verdiend met Wii Game info toevoegen!

10 euro is overgemaakt!

Zijn reactie: Ik vond het erg leuk om info te sturen naar Mario Wii. Daarnaast is het ook heel gaaf dat je er ook nog geld mee verdiend. Ik ga vast nog wel door met game info sturen naar Mario Wii. Op naar de 2000 muntjes dus!
Lijn
Afbeelding voor 10.000 inzending!
Held Wibert
Mario Wii kreeg zijn eerste inzending op 23 mei 2009. Ik zat toen in Nieuw Zeeland zonder werk. En had daar alle tijd om aan een website voor Wii games te werken.

Het moest een website worden waar makkelijk heel veel informatie aan toegevoegd kon worden, maar het moest wel overzichtelijk blijven. Helden die mee helpen moeten er plezier in hebben maar ook beloond worden met een punten systeem. Natuurlijk was het ook belangrijk dat alle informatie op Mario Wii vindbaar zou zijn via Google.

In 2 jaar tijd staan onze pagina's hoog in Google. Mario Wii heeft 1000 bezoekers per dag, 386 helden en nu dus ook 10 000 inzendingen!

De 10 000ste inzending was van Mega Super Held Frank. (Hij had al wat keren gevraagd wanneer er weer een helden beproeving zou zijn, hij miste de kroon namelijk nog achter zijn naam.) De 10.000 inzending was het volgende bijschrift: Onder leiding van Sergeant Mindstrong wordt het zwaar afzien in deze game!

Alle 386 helden bedankt voor het toevoegen van Wii game informatie! Mario Wii is een groot succes door jullie!

De 10.000ste en de 11.111ste inzending krijgen 3 Wii Games thuisgestuurd van hun favorite genre. Wii wordt de 2de winnaar in deze heldenbeproeving?
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - The Conduit
Super Held Legochesser
The Conduit is een prima shooter voor de Wii, maar wordt onderuit gehaald door de matige levels en het cliché verhaal.

The Conduit werd door High Voltage Software (de ontwikkelaar) op de E3 van 2008 hoog neergezet. Dit zou dé FPS game van de Wii worden, die alle andere games als gaar moest gaan bestempelen. Het zou een enorm mooie game gaan worden, met een vet verhaal, fantastische besturing en bovenal: een enorm goed online systeem. Toen het spel uitkwam bleek helaas maar de helft van deze beloftes waar te zijn. En dit zijn de redenen waarom:

Lees de Review
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Wii Party
Mega Super Held Grotehaas
Het is echt een feestje om de game Wii Party samen te spelen!

Als je bezoek wilt meespelen is dat vaak een probleem. Winnen van een geoefende speler, in bijvoorbeeld een racespel of een voetbalgame is vaak een mission impossible. Gelukkig heeft iedereen een kans bij Wii Party, waar je maar liefst 80 korte games kan spelen, die iedereen snel onder de knie heeft. Daarnaast hebben sommmige een geluksfactor, waardoor de strijd eerlijker is.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Ju-on: The Grudge
Mega Super Held Frank
Eerst de films kijken, daarna pas deze game op de Wii spelen!

Juon is gebaseerd op de gelijknamige Japanse films (in Amerika en Europa bekend als "The Grudge"), en het spel doet een goede poging om het verhaal van de films neer te zetten. Als iemand die eerst de game heeft gespeeld en daarna pas de films heeft gezien, kan ik iedereen die de films niet heeft gezien adviseren deze Wii game nog even te laten liggen.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Nintendo verlaagt zijn prijzen
Held Wibert
En wij doen natuurlijk mee!

Bij de release van de Nintendo Wii kostte deze 250 euro. Nu, bijna 5 jaar later is de prijs verlaagd naar 150 euro!

De opvolger van de Wii gaat er aankomen aan het einde van dit jaar of begin volgend jaar. Maar dit hoeft zeker niet het einde voor de Wii te betekenen. Zo is de PlayStation 2 ook niet direct verdwenen toen de PlayStation 3 uit kwam. De lage prijs zal er voor zorgen dat de Wii populair blijft!

Vandaag is de release van Nintendo Select. Nintendo Select is de zelfde game in een ander doosje voor een lagere prijs. (Bij de GameCube werd het Players Choice genoemd.) De nieuw prijs in de winkels voor deze wii games is ongeveer 25 euro!

Dit zijn de eerste 4 Wii-titels die opnieuw uitgebracht zijn: Animal Crossing, WarioWare, Mario Strikers en Wii Sports. (Is er nog iemand opzoek naar Wii Sports dan?)

Uiteraard hebben wij meteen onze prijzen aangepast voor de 2de hands games. Geen enkel excuus meer om deze toppers te laten liggen!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17