Populair voor Nintendo Wii


/Mario Kart Wii Losse Disc voor Nintendo Wii
 24.49  € 14.49
1. Mario Kart Wii Losse Disc
 
/Skylanders Trap Team Character - Food Fight voor Nintendo Wii
 4.49  € 1.99
2. Skylanders Trap Team Character - Food Fight
 
/New Super Mario Bros. Wii voor Nintendo Wii
 22.99  € 17.49
3. New Super Mario Bros. Wii
 
/Disney Infinity Character - Davy-Jones voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
4. Disney Infinity Character - Davy-Jones
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
  € 44.49
5. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
  € 35.99
6. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Skylanders Giants: Character - Shroomboom voor Nintendo Wii
 1.99  € -0.01
7. Skylanders Giants: Character - Shroomboom
 
/Wii Doosje Nieuw voor Nintendo Wii
 4.99  € 2.99
8. Wii Doosje Nieuw
 
/Motion Plus Wit voor Nintendo Wii
 9.99  € 6.49
9. Motion Plus Wit
 
/Skylanders: Character - Stump Smash voor Nintendo Wii
 1.99  € -0.01
10. Skylanders: Character - Stump Smash  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Zomer! Mario Wii Nieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Pim17 is een Held!
Held Wibert
WhoooHooo!! Held Pim17 heeft zijn eerste 1000 muntjes verdiend met Wii Game info toevoegen!

10 euro is overgemaakt!

Zijn reactie: Ik vond het erg leuk om info te sturen naar Mario Wii. Daarnaast is het ook heel gaaf dat je er ook nog geld mee verdiend. Ik ga vast nog wel door met game info sturen naar Mario Wii. Op naar de 2000 muntjes dus!
Lijn
Afbeelding voor 10.000 inzending!
Held Wibert
Mario Wii kreeg zijn eerste inzending op 23 mei 2009. Ik zat toen in Nieuw Zeeland zonder werk. En had daar alle tijd om aan een website voor Wii games te werken.

Het moest een website worden waar makkelijk heel veel informatie aan toegevoegd kon worden, maar het moest wel overzichtelijk blijven. Helden die mee helpen moeten er plezier in hebben maar ook beloond worden met een punten systeem. Natuurlijk was het ook belangrijk dat alle informatie op Mario Wii vindbaar zou zijn via Google.

In 2 jaar tijd staan onze pagina's hoog in Google. Mario Wii heeft 1000 bezoekers per dag, 386 helden en nu dus ook 10 000 inzendingen!

De 10 000ste inzending was van Mega Super Held Frank. (Hij had al wat keren gevraagd wanneer er weer een helden beproeving zou zijn, hij miste de kroon namelijk nog achter zijn naam.) De 10.000 inzending was het volgende bijschrift: Onder leiding van Sergeant Mindstrong wordt het zwaar afzien in deze game!

Alle 386 helden bedankt voor het toevoegen van Wii game informatie! Mario Wii is een groot succes door jullie!

De 10.000ste en de 11.111ste inzending krijgen 3 Wii Games thuisgestuurd van hun favorite genre. Wii wordt de 2de winnaar in deze heldenbeproeving?
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - The Conduit
Super Held Legochesser
The Conduit is een prima shooter voor de Wii, maar wordt onderuit gehaald door de matige levels en het cliché verhaal.

The Conduit werd door High Voltage Software (de ontwikkelaar) op de E3 van 2008 hoog neergezet. Dit zou dé FPS game van de Wii worden, die alle andere games als gaar moest gaan bestempelen. Het zou een enorm mooie game gaan worden, met een vet verhaal, fantastische besturing en bovenal: een enorm goed online systeem. Toen het spel uitkwam bleek helaas maar de helft van deze beloftes waar te zijn. En dit zijn de redenen waarom:

Lees de Review
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Wii Party
Mega Super Held Grotehaas
Het is echt een feestje om de game Wii Party samen te spelen!

Als je bezoek wilt meespelen is dat vaak een probleem. Winnen van een geoefende speler, in bijvoorbeeld een racespel of een voetbalgame is vaak een mission impossible. Gelukkig heeft iedereen een kans bij Wii Party, waar je maar liefst 80 korte games kan spelen, die iedereen snel onder de knie heeft. Daarnaast hebben sommmige een geluksfactor, waardoor de strijd eerlijker is.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Ju-on: The Grudge
Mega Super Held Frank
Eerst de films kijken, daarna pas deze game op de Wii spelen!

Juon is gebaseerd op de gelijknamige Japanse films (in Amerika en Europa bekend als "The Grudge"), en het spel doet een goede poging om het verhaal van de films neer te zetten. Als iemand die eerst de game heeft gespeeld en daarna pas de films heeft gezien, kan ik iedereen die de films niet heeft gezien adviseren deze Wii game nog even te laten liggen.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Nintendo verlaagt zijn prijzen
Held Wibert
En wij doen natuurlijk mee!

Bij de release van de Nintendo Wii kostte deze 250 euro. Nu, bijna 5 jaar later is de prijs verlaagd naar 150 euro!

De opvolger van de Wii gaat er aankomen aan het einde van dit jaar of begin volgend jaar. Maar dit hoeft zeker niet het einde voor de Wii te betekenen. Zo is de PlayStation 2 ook niet direct verdwenen toen de PlayStation 3 uit kwam. De lage prijs zal er voor zorgen dat de Wii populair blijft!

Vandaag is de release van Nintendo Select. Nintendo Select is de zelfde game in een ander doosje voor een lagere prijs. (Bij de GameCube werd het Players Choice genoemd.) De nieuw prijs in de winkels voor deze wii games is ongeveer 25 euro!

Dit zijn de eerste 4 Wii-titels die opnieuw uitgebracht zijn: Animal Crossing, WarioWare, Mario Strikers en Wii Sports. (Is er nog iemand opzoek naar Wii Sports dan?)

Uiteraard hebben wij meteen onze prijzen aangepast voor de 2de hands games. Geen enkel excuus meer om deze toppers te laten liggen!
Lijn
Afbeelding voor Rewtyside alweer 4 000 muntjes
Wibert
Soms gaat het erg snel met Wii informatie toevoegen. Rewtyside heeft geen 1000 muntjes gehaald maar alweer 4000! 4 x 10 euro zijn overgemaakt.

Rewtyside, hoe vond je het om Wii game info in te sturen op Mario Wii?

Haha ik heb het met plezier gedaan ;).

Ik vind het altijd leuk om kleine Wii game reviewtjes te schrijven alleen ik denk dat deze site in de toekomst nog veel groter word en dat veel meer mensen ze ook zullen lezen.

Me volgende stap zal dan ook zijn om goeie professionele reviews te schrijven en ik zal altijd met veel plezier deze geweldige site voor de Nintendo Wii blijven helpen :D
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Carnival Games: Mini-Golf
Mega Super Held Grotehaas
Zwaar teleurstellende game, mini-golf is een echte misser

Carnival games, bekend van de party games, brengt nu mini-golf uit op de Wii. De figuren en grafische uitstraling zijn duidelijk gericht op kinderen. Er zijn 9 thema’s met ieder 3 holes. Uiteraard is het de bedoeling om zo snel mogenlijk balletjes te putten.
Geruchten: Opvolger van de Wii
Lijn
Afbeelding voor Geruchten: Opvolger van de Wii
Held Wibert
Het gonst van de geruchten over de Wii 2 HD (die ook Project Cafe wordt genoemd). Diverse ontwikkelaars zouden een development kit voor het ontwikkelen van Wii 2 HD games al enkele maanden in huis hebben.

Op de E3 in juni zou deze nieuwe Wii worden bekend gemaakt. Eind 2011 of in 2012 zou de Wii 2 HD al uitgebracht kunnen worden!

Nintendo is van vernieuwing. Dit maal zou er een groot scherm op de controller van de Wii zitten. Daarnaast zou deze nieuwe Wii krachtiger zijn dan de Xbox 360 en dus ook HD beelden kunnen tonen.
Lijn
Afbeelding voor Wii Review: Sonic and the Black Knight
Mega Super Held Frank
Punten voor originaliteit en vormgeving, maar snelheid...?

Na de tijdsvertragingen en -versnellingen en nachtelijke Werehog-transformaties uit de vorige twee delen droomden steeds meer Sonic-fans van een game die de daadwerkelijke snelheid van onze favoriete blauwe egel terug zou brengen. Maar ook na Sonic and the Black Knight moeten we helaas stellen dat die fans nog maar een tijdje verder moeten blijven dromen: wil dit echter ook zeggen dat we te maken hebben met een slechte game?
Lijn
Afbeelding voor Mario98 is nu ook een Held!
Held Wibert
Mario98 heeft 1000 muntjes verzameld met Nintendo Wii informatie toevoegen aan Mario Wii. Hoera Hoera Hoera klapklapklap!

De reactie van Mario98: Echt heel cool, je ziet de game site stukje bij beetje groeien. En dat je voor je inzendingen ook nog eens wordt beloond is natuurlijk helemaal mooi!
Op naar de 2000 muntjes!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review: Barbie Paarden Avonturen - Het Paardrijkamp
Mega Super Held grotehaas
De Wii Game Barbie Paardenavonturen: Het Paardrijkamp vermaakt de doelgroep, maar is niet verrassend.

Barbie is erg populair bij jonge meiden. Niet verwondelijk dat de pop in maar liefst 19 films meespeelt. Ook op het internet zijn gigantisch veel gratis games waarin Barbie meedoet. Benieuwd of het Paardrijkamp voor de Nintendo Wii voldoende kan boeien om ervoor te betalen? Lees de Review!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16