Populair voor Nintendo Wii


/Mario Kart Wii Losse Disc voor Nintendo Wii
 23.99  € 15.99
1. Mario Kart Wii Losse Disc
 
/Wii-afstandsbediening Wit voor Nintendo Wii
  € 15.99
2. Wii-afstandsbediening Wit
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
 38.99  € 34.99
3. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Wii-afstandsbediening Plus Rood voor Nintendo Wii
 24.99  € 19.99
4. Wii-afstandsbediening Plus Rood
 
/Motion Plus Zwart voor Nintendo Wii
 6.99  € 3.99
5. Motion Plus Zwart
 
/Skylanders Trap Team Character - Sure Shot Shroomboom voor Nintendo Wii
 4.49  € 1.99
6. Skylanders Trap Team Character - Sure Shot Shroomboom
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
  € 42.49
7. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/New Super Mario Bros. Wii Losse Disc voor Nintendo Wii
 21.99  € 13.99
8. New Super Mario Bros. Wii Losse Disc
 
/Wii Sports Resort Losse Disc voor Nintendo Wii
 7.99  € 4.49
9. Wii Sports Resort Losse Disc
 
/Nunchuk Lelijk Eendje voor Nintendo Wii
 8.99  € 4.99
10. Nunchuk Lelijk Eendje  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Kerst Mario WiiNieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Super Monkey Ball: Banana Blitz
Held Rianna
Stuur een schattig aapje naar de finish door de wereld om hem heen te kantelen!

In de Wii Game Super Monkey Ball: Banana Blitz bestuur je een aapje naar keuze en moet je proberen hem naar de finish te rollen. Onderweg verzamel je zo veel mogelijk bananen om bij 10 bananen een extra leven te krijgen. Dit doe je in 8 werelden, die dan weer een aantal levels hebben (in totaal 100).

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Mario Wii Held: Gifappel
Held Wibert
Gifappel heeft 10 euro overgemaakt gekregen omdat hij Wii Game informatie heeft toegevoegd.

Wanneer je bijvoorbeeld afbeeldingen, meningen of tips op Mario Wii toevoegen dan krijg je daar muntjes voor. Telkens wanneer je 1000 muntjes hebt gespaard ontvang je daar 10 euro voor op je bankrekening.

Reactie Gifappel:
Ik vond het leuk om Wii game info op te sturen, en je krijgt er ook nog eens geld voor.
Ik blijf zeker informatie opsturen zodat andere mensen het kunnen lezen.
Ik hoop dat deze Wii site nog lang zal bestaan en ik help daar graag mee door informatie op te sturen.


Help ook mee!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Sonic Colours
Super Held Rewtyside
Onze Sonic is terug: fris en kleurrijk en toch voelt ’t zoals vroeger!

Op Sonic Adventure 1 en 2 na, zijn er geen games meer geweest in de serie die eer doen aan het genesis tijdperk. Met de komst van de Wii had ik gehoopt dat Sonic nieuw leven in werd geblazen. Maar met games als Sonic and The Secret Rings en Sonic and The Black Knight blijven gamers teleurgesteld, omdat ze niet brachten wat er van ze werd verwacht. Nu is Sonic terug op de Wii met Sonic Colours, en het is precies de game waar we op zaten te wachten.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Accessoires Review - Qware Componentkabel
Koploper
Het beeld van de Qware componentkabel is prima maar stoort vaak.

Elke keer als ik beneden op onze TV speelde vond ik de beeldkwaliteit van de Wii een beetje laag. Ik ben eens gaan zoeken en ik kwam via Google tot de conclusie dat de drie composietstekkers (de rood, wit en gele) niet de beste beeldkwaliteit konden weergeven, namelijk 480i. Op zoek naar een andere kabel voor de Nintendo Wii dus.

3 kabels getest: Lees de review en zie de verschillen!
Lijn
Afbeelding voor Groot nieuws! Mario 64 Neemt Spelinruil.nl over!
Held Rianna
Nadat we hoorden dat onze concurrent Spelinruil.nl ging stoppen waren we heel verbaasd. Spelinruil besloot te stoppen wegens persoonlijke redenen. Op het forum van Budgetgaming werd dan ook zeer teleurgesteld gereageerd.

Toen we contact zochten om eventueel de voorraad games over te nemen kwamen we op het idee om ook het spelinruil concept met website in zijn geheel over te nemen. Na een avondje praten waren we er uit. We zijn dolgelukkig met deze nieuwe website!!

Waar we voorheen alleen Gamecube, Gameboy Advance en Wii producten verkochten, vind je op Spelinruil.nl ook games voor de Playstation 1, 2 en 3, Xbox, Xbox 360 en PSP. Vanaf nu kun je hier ook je eigen spellen aan ons verkopen in ruil voor tegoed om games te kopen.
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Helden op Mario Wii
Held Wibert
Britt en Kelvin zijn onze nieuwe helden. Ze hebben beiden 1000 muntjes gespaard op Mario Wii door Wii Game informatie toe te voegen.

Wanneer je Wii Game informatie toevoegd aan de website krijg je daar muntjes voor als beloning. Elke 1000 muntjes is een tientje op je bank rekening. Zodra je de eerste 1000 hebt gespaard mag je jezelf een held noemen!

Reactie van Held Brit:
Ik vind het geweldig om informatie met andere mensen te delen op deze manier en je verdient er ook nog een zakcentje mee!
Beter kan het niet! Ik blijf natuurlijk wel informatie insturen, zodat iedereen weet hoe de game is en of het de moeite waard is om het spel te kopen. Zo probeer ik van mariowii.nl een topsite te maken!
Lijn
Afbeelding voor 10 euro voor Thijs + Jop
Wibert
Thijs en Jop hebben 1000 muntjes verzameld met Wii game info toevoegen!! Gefeliciteerd, 10 euro is onderweg.

MarioWii.nl willen we graag vol met Wii informatie hebben. Daarom belonen we onze bezoekers met muntjes als ze Wii game info toevoegen. Deze bezoekers noemen we helden zodra ze 1000 muntjes hebben verdiend. Voor elke 1000 muntjes die ze verdiend hebben maken we 10 euro over op hun bankrekening. We hebben nu al 11385 Wii inzendingen!

Reactie van Jop:
Ik vond het erg leuk om Wii info in te sturen. Zo kan ik anderen ook laten zien wat leuk is of wat je moet doen met een game. Het is erg leuk om muntjes te verdienen en natuurlijk is het ook leuk om geld te verdienen. Ik ga aan iedereen doorgeven hoe leuk deze Wii site is!
Lijn
Afbeelding voor Nieuw: MarioWii.nl zelf beoordelen
Held Wibert
We willen graag weten wat onze bezoekers en klanten van Mario Wii vinden. Beoordeel ons nu!

Via KiyOh en Trustpilot kun je nu in 1 minuut een beoordeling achterlaten. We zijn echt heel nieuwsgierig en benieuwd naar jouw mening.

Als je nu beoordeelt, dan ben je 1 van de eersten. En dat betekend een heleboel voor ons!
Lijn
Afbeelding voor Edwinb93 is een Held
Held Wibert
Edwinb93 heeft zijn eerste 1000 muntjes gehaald met Wii Game informatie toevoegen. Hij heeft hiermee zijn eerste 10 euro verdiend.

Op Mario Wii kun je sparen voor 10 euro. Wij maken het geld over op je rekening. Voor elke 1000 muntjes krijg je van ons 10 euro! Zo wordt Mario Wii een website die vol staat met game info.

Zijn reactie:Ik vond het hartstikke leuk om info op te sturen voor de wii. Het is dan ook zeker fijn dat je er ook nog geld mee verdiend! Ik blijf game info posten en hoop van mariowii een fantastische site te maken!
Lijn
Afbeelding voor 11.111 Inzendingen!
Held Wibert
De helden beproeving is ten einde. De 10.000ste en 11.111ste inzending hebben 3 Wii Games gewonnen in het favoriete genre van de inzender.

De eerste winnaar was Mega Super Held Frank (30249 muntjes!) op 24 juni 2011. Nu is onze held (sinds 24 augustus) Jphn in de prijzen gevallen!

Nieuwsgierig welke inzending de 11.111ste inzending was? Dat was de mening van Jphn voor de Wii Game Cars: De Internationale Race van Takel. Gefeliciteerd!!
Lijn
Afbeelding voor Jphn heeft 1000 muntjes!!
Held Wibert
Hoera Hoera we hebben nog een held erbij. Jphn heeft 1000 muntjes verdiend met Wii Game informatie toevoegen. 10 euro is onderweg!

Jphn: Ik vond het erg leuk om info in te sturen op Mario Wii. Ook vond ik het leuk dat je ermee veel muntjes kan verdienen. Hopelijk blijft Mario Wii doorgroeien en ik help met plezier mee door game info op te sturen.
Lijn
Afbeelding voor Grote kortingen op spellen zonder handleiding!
Held Wibert
We hebben nu ook Wii Games zonder handleiding toegevoegd aan de winkel. Deze games gaan met flinke kortingen weg!

We hadder er echt een hele hoop opgespaard. Dit kwam omdat we niet wisten hoe we deze games op Mario Wii zouden moeten zetten. Na het nodige programeerwerk staan ze eindelijk online. En eigenlijk willen we er nu snel van af om hier op ons kantoor weer wat ruimte te krijgen.

De korting is 33% met een maximum van 7.50 euro per Wii Game. De korting is al in de prijs verwerkt. De aantallen zijn wel beperkt, dus wacht niet te lang!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17