Populair voor Nintendo Wii


/Skylanders Trap Team Character - Food Fight voor Nintendo Wii
 4.49  € 1.99
1. Skylanders Trap Team Character - Food Fight
 
/Mario Kart Wii in Karton voor Nintendo Wii
  € 18.99
2. Mario Kart Wii in Karton
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
  € 35.99
3. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
  € 42.49
4. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/New Super Mario Bros. Wii voor Nintendo Wii
 22.99  € 17.49
5. New Super Mario Bros. Wii
 
/Wii-afstandsbediening Wit voor Nintendo Wii
 18.99  € 14.99
6. Wii-afstandsbediening Wit
 
/Skylanders Giants: Character - Shroomboom voor Nintendo Wii
 1.99  € 0.49
7. Skylanders Giants: Character - Shroomboom
 
/Disney Infinity Character - Mike voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
8. Disney Infinity Character - Mike
 
/Skylanders Swap Force Character - Scorp voor Nintendo Wii
 3.99  € 1.99
9. Skylanders Swap Force Character - Scorp
 
/Nunchuk Lelijk Eendje voor Nintendo Wii
 10.99  € 1.99
10. Nunchuk Lelijk Eendje  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario Wii Nieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Wii Accessoires Review - Qware Componentkabel
Koploper
Het beeld van de Qware componentkabel is prima maar stoort vaak.

Elke keer als ik beneden op onze TV speelde vond ik de beeldkwaliteit van de Wii een beetje laag. Ik ben eens gaan zoeken en ik kwam via Google tot de conclusie dat de drie composietstekkers (de rood, wit en gele) niet de beste beeldkwaliteit konden weergeven, namelijk 480i. Op zoek naar een andere kabel voor de Nintendo Wii dus.

3 kabels getest: Lees de review en zie de verschillen!
Lijn
Afbeelding voor Groot nieuws! Mario 64 Neemt Spelinruil.nl over!
Held Rianna
Nadat we hoorden dat onze concurrent Spelinruil.nl ging stoppen waren we heel verbaasd. Spelinruil besloot te stoppen wegens persoonlijke redenen. Op het forum van Budgetgaming werd dan ook zeer teleurgesteld gereageerd.

Toen we contact zochten om eventueel de voorraad games over te nemen kwamen we op het idee om ook het spelinruil concept met website in zijn geheel over te nemen. Na een avondje praten waren we er uit. We zijn dolgelukkig met deze nieuwe website!!

Waar we voorheen alleen Gamecube, Gameboy Advance en Wii producten verkochten, vind je op Spelinruil.nl ook games voor de Playstation 1, 2 en 3, Xbox, Xbox 360 en PSP. Vanaf nu kun je hier ook je eigen spellen aan ons verkopen in ruil voor tegoed om games te kopen.
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Helden op Mario Wii
Held Wibert
Britt en Kelvin zijn onze nieuwe helden. Ze hebben beiden 1000 muntjes gespaard op Mario Wii door Wii Game informatie toe te voegen.

Wanneer je Wii Game informatie toevoegd aan de website krijg je daar muntjes voor als beloning. Elke 1000 muntjes is een tientje op je bank rekening. Zodra je de eerste 1000 hebt gespaard mag je jezelf een held noemen!

Reactie van Held Brit:
Ik vind het geweldig om informatie met andere mensen te delen op deze manier en je verdient er ook nog een zakcentje mee!
Beter kan het niet! Ik blijf natuurlijk wel informatie insturen, zodat iedereen weet hoe de game is en of het de moeite waard is om het spel te kopen. Zo probeer ik van mariowii.nl een topsite te maken!
Lijn
Afbeelding voor 10 euro voor Thijs + Jop
Wibert
Thijs en Jop hebben 1000 muntjes verzameld met Wii game info toevoegen!! Gefeliciteerd, 10 euro is onderweg.

MarioWii.nl willen we graag vol met Wii informatie hebben. Daarom belonen we onze bezoekers met muntjes als ze Wii game info toevoegen. Deze bezoekers noemen we helden zodra ze 1000 muntjes hebben verdiend. Voor elke 1000 muntjes die ze verdiend hebben maken we 10 euro over op hun bankrekening. We hebben nu al 11385 Wii inzendingen!

Reactie van Jop:
Ik vond het erg leuk om Wii info in te sturen. Zo kan ik anderen ook laten zien wat leuk is of wat je moet doen met een game. Het is erg leuk om muntjes te verdienen en natuurlijk is het ook leuk om geld te verdienen. Ik ga aan iedereen doorgeven hoe leuk deze Wii site is!
Lijn
Afbeelding voor Nieuw: MarioWii.nl zelf beoordelen
Held Wibert
We willen graag weten wat onze bezoekers en klanten van Mario Wii vinden. Beoordeel ons nu!

Via KiyOh en Trustpilot kun je nu in 1 minuut een beoordeling achterlaten. We zijn echt heel nieuwsgierig en benieuwd naar jouw mening.

Als je nu beoordeelt, dan ben je 1 van de eersten. En dat betekend een heleboel voor ons!
Lijn
Afbeelding voor Edwinb93 is een Held
Held Wibert
Edwinb93 heeft zijn eerste 1000 muntjes gehaald met Wii Game informatie toevoegen. Hij heeft hiermee zijn eerste 10 euro verdiend.

Op Mario Wii kun je sparen voor 10 euro. Wij maken het geld over op je rekening. Voor elke 1000 muntjes krijg je van ons 10 euro! Zo wordt Mario Wii een website die vol staat met game info.

Zijn reactie:Ik vond het hartstikke leuk om info op te sturen voor de wii. Het is dan ook zeker fijn dat je er ook nog geld mee verdiend! Ik blijf game info posten en hoop van mariowii een fantastische site te maken!
Lijn
Afbeelding voor 11.111 Inzendingen!
Held Wibert
De helden beproeving is ten einde. De 10.000ste en 11.111ste inzending hebben 3 Wii Games gewonnen in het favoriete genre van de inzender.

De eerste winnaar was Mega Super Held Frank (30249 muntjes!) op 24 juni 2011. Nu is onze held (sinds 24 augustus) Jphn in de prijzen gevallen!

Nieuwsgierig welke inzending de 11.111ste inzending was? Dat was de mening van Jphn voor de Wii Game Cars: De Internationale Race van Takel. Gefeliciteerd!!
Lijn
Afbeelding voor Jphn heeft 1000 muntjes!!
Held Wibert
Hoera Hoera we hebben nog een held erbij. Jphn heeft 1000 muntjes verdiend met Wii Game informatie toevoegen. 10 euro is onderweg!

Jphn: Ik vond het erg leuk om info in te sturen op Mario Wii. Ook vond ik het leuk dat je ermee veel muntjes kan verdienen. Hopelijk blijft Mario Wii doorgroeien en ik help met plezier mee door game info op te sturen.
Lijn
Afbeelding voor Grote kortingen op spellen zonder handleiding!
Held Wibert
We hebben nu ook Wii Games zonder handleiding toegevoegd aan de winkel. Deze games gaan met flinke kortingen weg!

We hadder er echt een hele hoop opgespaard. Dit kwam omdat we niet wisten hoe we deze games op Mario Wii zouden moeten zetten. Na het nodige programeerwerk staan ze eindelijk online. En eigenlijk willen we er nu snel van af om hier op ons kantoor weer wat ruimte te krijgen.

De korting is 33% met een maximum van 7.50 euro per Wii Game. De korting is al in de prijs verwerkt. De aantallen zijn wel beperkt, dus wacht niet te lang!
Lijn
Afbeelding voor Wiifreak10 heeft 10 euro verdiend
Held Wibert
Iedereen die 1000 Muntjes verzameld op Mario Wii maken we blij met 10 euro.

Wiifreak is een held! Hij heeft de Wii Games website Mario Wii weer een beetje beter gemaakt.

Zijn reactie:Ik vind het heel leuk om Wii reviews te schrijven en daar muntjes mee te verdienen. Er geld mee verdienen is natuurlijk ook een leuk extraatje. Voorlopig blijf ik Wii Game reviews maken hoor!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - uDraw Tablet
Mega Super Held grotehaas
Met de uDraw tablet heb je een tekengadget en een nieuwe game-ervaring in huis.

Er was nog geen tekenprogramma voor de Wii. Dit had natuurlijk te maken dat tekenen met de Wii-mote niet werkbaar is. Nu heeft THQ een tablet uitgebracht voor PS3, X-box en de Wii. Dit tablet kun je gebruiken met de meegeleverde game uDraw Studio, een volwaardig tekenprogramma. Daarnaast zijn er games die je kunt spelen zoals Pictionary, SpongeBob en Kung Fu Panda 2.

Lees de Review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Game Party
Held Rianna
Game Party: een simpel, goedkoop alternatief in de grote berg met compilatie games.

Game Party is de zoveelste compilatie van sportgames voor de Wii. Wat deze game anders maakt dan andere? Tsjah... Niet zo veel. Je hebt keuze uit maar liefst 7 games. Deze spellen speel je door je wii remote te bewegen zoals je de spellen in het echt zou spelen.

Lees de Review!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16