Populair voor Nintendo Wii


/Mario Kart Wii Losse Disc voor Nintendo Wii
 24.49  € 14.49
1. Mario Kart Wii Losse Disc
 
/Skylanders Trap Team Character - Food Fight voor Nintendo Wii
 4.49  € 1.99
2. Skylanders Trap Team Character - Food Fight
 
/New Super Mario Bros. Wii voor Nintendo Wii
 22.99  € 17.49
3. New Super Mario Bros. Wii
 
/Disney Infinity Character - Davy-Jones voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
4. Disney Infinity Character - Davy-Jones
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
  € 44.49
5. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
  € 35.99
6. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Skylanders Giants: Character - Shroomboom voor Nintendo Wii
 1.99  € -0.01
7. Skylanders Giants: Character - Shroomboom
 
/Wii Doosje Nieuw voor Nintendo Wii
 4.99  € 2.99
8. Wii Doosje Nieuw
 
/Motion Plus Wit voor Nintendo Wii
 9.99  € 6.49
9. Motion Plus Wit
 
/Skylanders: Character - Stump Smash voor Nintendo Wii
 1.99  € -0.01
10. Skylanders: Character - Stump Smash  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Zomer! Mario Wii Nieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor 10 euro voor Thijs + Jop
Wibert
Thijs en Jop hebben 1000 muntjes verzameld met Wii game info toevoegen!! Gefeliciteerd, 10 euro is onderweg.

MarioWii.nl willen we graag vol met Wii informatie hebben. Daarom belonen we onze bezoekers met muntjes als ze Wii game info toevoegen. Deze bezoekers noemen we helden zodra ze 1000 muntjes hebben verdiend. Voor elke 1000 muntjes die ze verdiend hebben maken we 10 euro over op hun bankrekening. We hebben nu al 11385 Wii inzendingen!

Reactie van Jop:
Ik vond het erg leuk om Wii info in te sturen. Zo kan ik anderen ook laten zien wat leuk is of wat je moet doen met een game. Het is erg leuk om muntjes te verdienen en natuurlijk is het ook leuk om geld te verdienen. Ik ga aan iedereen doorgeven hoe leuk deze Wii site is!
Lijn
Afbeelding voor Nieuw: MarioWii.nl zelf beoordelen
Held Wibert
We willen graag weten wat onze bezoekers en klanten van Mario Wii vinden. Beoordeel ons nu!

Via KiyOh en Trustpilot kun je nu in 1 minuut een beoordeling achterlaten. We zijn echt heel nieuwsgierig en benieuwd naar jouw mening.

Als je nu beoordeelt, dan ben je 1 van de eersten. En dat betekend een heleboel voor ons!
Lijn
Afbeelding voor Edwinb93 is een Held
Held Wibert
Edwinb93 heeft zijn eerste 1000 muntjes gehaald met Wii Game informatie toevoegen. Hij heeft hiermee zijn eerste 10 euro verdiend.

Op Mario Wii kun je sparen voor 10 euro. Wij maken het geld over op je rekening. Voor elke 1000 muntjes krijg je van ons 10 euro! Zo wordt Mario Wii een website die vol staat met game info.

Zijn reactie:Ik vond het hartstikke leuk om info op te sturen voor de wii. Het is dan ook zeker fijn dat je er ook nog geld mee verdiend! Ik blijf game info posten en hoop van mariowii een fantastische site te maken!
Lijn
Afbeelding voor 11.111 Inzendingen!
Held Wibert
De helden beproeving is ten einde. De 10.000ste en 11.111ste inzending hebben 3 Wii Games gewonnen in het favoriete genre van de inzender.

De eerste winnaar was Mega Super Held Frank (30249 muntjes!) op 24 juni 2011. Nu is onze held (sinds 24 augustus) Jphn in de prijzen gevallen!

Nieuwsgierig welke inzending de 11.111ste inzending was? Dat was de mening van Jphn voor de Wii Game Cars: De Internationale Race van Takel. Gefeliciteerd!!
Lijn
Afbeelding voor Jphn heeft 1000 muntjes!!
Held Wibert
Hoera Hoera we hebben nog een held erbij. Jphn heeft 1000 muntjes verdiend met Wii Game informatie toevoegen. 10 euro is onderweg!

Jphn: Ik vond het erg leuk om info in te sturen op Mario Wii. Ook vond ik het leuk dat je ermee veel muntjes kan verdienen. Hopelijk blijft Mario Wii doorgroeien en ik help met plezier mee door game info op te sturen.
Lijn
Afbeelding voor Grote kortingen op spellen zonder handleiding!
Held Wibert
We hebben nu ook Wii Games zonder handleiding toegevoegd aan de winkel. Deze games gaan met flinke kortingen weg!

We hadder er echt een hele hoop opgespaard. Dit kwam omdat we niet wisten hoe we deze games op Mario Wii zouden moeten zetten. Na het nodige programeerwerk staan ze eindelijk online. En eigenlijk willen we er nu snel van af om hier op ons kantoor weer wat ruimte te krijgen.

De korting is 33% met een maximum van 7.50 euro per Wii Game. De korting is al in de prijs verwerkt. De aantallen zijn wel beperkt, dus wacht niet te lang!
Lijn
Afbeelding voor Wiifreak10 heeft 10 euro verdiend
Held Wibert
Iedereen die 1000 Muntjes verzameld op Mario Wii maken we blij met 10 euro.

Wiifreak is een held! Hij heeft de Wii Games website Mario Wii weer een beetje beter gemaakt.

Zijn reactie:Ik vind het heel leuk om Wii reviews te schrijven en daar muntjes mee te verdienen. Er geld mee verdienen is natuurlijk ook een leuk extraatje. Voorlopig blijf ik Wii Game reviews maken hoor!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - uDraw Tablet
Mega Super Held grotehaas
Met de uDraw tablet heb je een tekengadget en een nieuwe game-ervaring in huis.

Er was nog geen tekenprogramma voor de Wii. Dit had natuurlijk te maken dat tekenen met de Wii-mote niet werkbaar is. Nu heeft THQ een tablet uitgebracht voor PS3, X-box en de Wii. Dit tablet kun je gebruiken met de meegeleverde game uDraw Studio, een volwaardig tekenprogramma. Daarnaast zijn er games die je kunt spelen zoals Pictionary, SpongeBob en Kung Fu Panda 2.

Lees de Review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - Game Party
Held Rianna
Game Party: een simpel, goedkoop alternatief in de grote berg met compilatie games.

Game Party is de zoveelste compilatie van sportgames voor de Wii. Wat deze game anders maakt dan andere? Tsjah... Niet zo veel. Je hebt keuze uit maar liefst 7 games. Deze spellen speel je door je wii remote te bewegen zoals je de spellen in het echt zou spelen.

Lees de Review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Review - The Simpsons Game
Held Rianna
The Simpsons Game is in het begin vermakelijk omdat het de humor van de serie heeft, jammer dat het zulke frustrerende controls heeft...

Als je The Simpsons Game voor de Wii speelt krijg je het gevoel dat je bezig bent met een interactieve tv-serie op de Wii. De oh zo geliefde humor uit de game is even grappig als op tv; deze wii game is dan ook door dezelfde schrijvers geschreven. Zelfs de stemmen zijn ingesproken door de originele acteurs. Dat de game hierdoor geheel in het Engels is moeten we dan maar voor lief nemen...

Lees de Review
Lijn
Afbeelding voor Rickiewars is een Held
Held Wibert
Op Mario Wii kun je Wii game informatie toevoegen zoals meningen, tips en reviews. Hiervoor word je beloond met muntjes.

Wanneer iemand 1000 muntjes verdiend heeft is hij of zij een held en maken we 10 euro over. Bij deze: Rickiewars is een Held!!

Zijn reactie:
Erg leuk en echt Super dat je er ook geld mee kan verdienen. De Wii rieview’s schrijven en tips / waarschuwingen geven was allemaal erg leuk.
Ik hoop dat deze Nintendo Wii site doorgroeit en later mijn klas het er zelfs over heeft.
Lijn
Afbeelding voor Nieuw: Inkoop systeem voor de Wii
Held Wibert
Je kunt nu je Wii games en hardware aan ons verkopen via ons inkoop systeem. In 2 stappen weet je precies wat je Wii waard is. En kun je deze eventueel meteen aan ons verkopen.

Voorheen kochten wij grote partijen op via Marktplaats. We hebben echter 3x niks ontvangen (hebben 2x aangifte gedaan) en hebben 2 kapotte Wii's ontvangen !

Nu we heel goed weten wat alles waard is hebben we een inkoop systeem. In 2 gemakkelijke stappen wordt precies getoond wat wij voor jouw Wii games en hardware geven!

Dus weet je iemand die van zijn Wii af wil, heb je een stapel spellen liggen die je toch nooit meer speelt of wil je gewoon weten wat je Wii hardware en games waard zijn, kijk dan even hier: Wii inkoop.

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16