Populair voor Nintendo Wii


/Mario Kart Wii Losse Disc voor Nintendo Wii
 24.49  € 14.49
1. Mario Kart Wii Losse Disc
 
/Skylanders Trap Team Character - Food Fight voor Nintendo Wii
 4.49  € 1.99
2. Skylanders Trap Team Character - Food Fight
 
/New Super Mario Bros. Wii voor Nintendo Wii
 22.99  € 17.49
3. New Super Mario Bros. Wii
 
/Disney Infinity Character - Davy-Jones voor Nintendo Wii
 4.99  € 1.99
4. Disney Infinity Character - Davy-Jones
 
/Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart voor Nintendo Wii
  € 44.49
5. Nintendo Wii - Nieuwe Editie Zwart
 
/Nintendo Wii Sports Pack Wit voor Nintendo Wii
  € 35.99
6. Nintendo Wii Sports Pack Wit
 
/Skylanders Giants: Character - Shroomboom voor Nintendo Wii
 1.99  € -0.01
7. Skylanders Giants: Character - Shroomboom
 
/Wii Doosje Nieuw voor Nintendo Wii
 4.99  € 2.99
8. Wii Doosje Nieuw
 
/Motion Plus Wit voor Nintendo Wii
 9.99  € 6.49
9. Motion Plus Wit
 
/Skylanders: Character - Stump Smash voor Nintendo Wii
 1.99  € -0.01
10. Skylanders: Character - Stump Smash  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Zomer! Mario Wii Nieuws archief van Mario Wii
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Wii Accessoires Review - BigBen Wii Tas
AllTimeNinty
Een handige en goed draagbare tas. Toch zit er een minpunt aan; de Wii games zijn helaas niet zo geschikt als handheld.

Handtassen, heuptassen en ruzakken; je vind ze overal. Van merken die qua prijs erg verschillen. Albert Heijn tassen heb je voor nog geen 50 cent, maar voor een tas van het merk Fendi betaal je al gauw meer dan 3000 euro. Maar voor een redelijk degelijke middenmoter ben je bij BigBen aan het goede adres. Deze maakt namelijk keurige Wii bescherm tassen voor een adviesprijs van 41,95 euro. Maar handig?
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Kirby’s Epic Yarn
Mega Super Held Grotehaas
Met Kirby krijg je een Wii platform game in huis zoals het bedoelt is

Kirby is sinds 1992 in meer dan 20 games verschenen en ruim 30 miljoen keer verkocht. De meeste games van Kirby zijn platformspellen waarin hij het moet opnemen tegen slechteriken zoals de Dark Matter en King Dedede.
De ontwikkelaars vinden Kirby een spel voor beginners, die door jong en oud uitgespeeld kan worden, maar genoeg uitdaging levert voor de gevorderde gamers. In deze Wii review kun je lezen of dat gelukt is.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Altijd de beste prijs!
Held Wibert
Mario Wii vergelijkt constant de prijzen. Het aantal webwinkels waar we vergelijken is vandaag verdubbeld.

We controleren nu bij 12 webwinkels de prijzen van in totaal 1861 wii games. En passen hierop onze prijzen constant aan. Zo weet je zeker dat je bij ons voor de beste prijs koopt!

Op de All-in-1 pagina's vind je de prijsvergelijking in het rechter kader.
Lijn
Afbeelding voor Al-Capone is een Held
Held Wibert
Al-Copne heeft 10 euro verdiend met het toevoegen van 12 Wii game beoordelingen, 6 Wii afbeeldingen en het plaatsen van 1 link naar onze website! Goed gedaan: klapklapklap !!

Reactie Al-Capone:
Ik heb met veel plezier reviews op Mario Wii geplaats. Het is fijn dat je iets kan betekenen voor andere gamers en je ervaringen kan delen. Dit is iets wat ik in de toekomst zeker zal blijven doen als ik er de tijd voor heb.

Ik vindt het een uniek idee dat je op Mario Wii je eigen game reviews kan plaatsen. Op die manier laat je de gamers zelf aan het woord en kan je er een leuk zakcentje mee bijverdienen. Ik heb gemerkt dat ik zeker wat heb aan de reviews van mijn mede-Wii-gamers en daardoor weet ik welke spellen de betere zijn en welke ik beter links kan laten liggen.

Bedankt, ga zo door en tot mijn volgende review !!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Muramasa: The Demon Blade
Held Linkplayer
Muramasa is adembenemende Japanse kunst in game vorm, maar repetitie en gebrek aan diepgang weerhouden het spel van een nog hoger cijfer.

Muramasa vertelt het verhaal van de Demon Blades en de 2 krijgers die een onmiskenbare rol in dit verhaal zullen spelen.
Het eerste verhaal gaat over Momohime, een jonge prinses wiens lichaam wordt bezeten door de ziel van Jinkuro. Om haar lichaam terug te krijgen vergezelt ze hem op zijn reis door Japan. Het tweede verhaal gaat over Kisuke, een jonge ninja die door Japan reist om zijn geheugen terug te krijgen.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor We zijn verhuisd!
Held Rianna
Hoeraaaa! Mario Wii heeft een nieuwe locatie!

Zaten we een week geleden nog met alle Wii games op een paar vierkante meter, nu hebben we zeeën van ruimte! Maar... Het is maar voor tijdelijk. We zijn nu weer hard op zoek naar een nieuwe ruimte!

Ons nieuwe tijdelijke nummer: 020-7511612.
Ons nieuwe adres vind je bij contact.
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Pictionary
Mega Super Held grotehaas
Pictionary op de Wii is door de extra mogelijkheden leuker dan op papier.

Het bordspel Pictionary was in menig huiskamer een succes. Nu kun je het populaire spel ook spelen op de Wii met de UDraw-tablet. Kan de Wii versie van het populaire spel uit 1985 nog iets toevoegen? Het antwoord is ja, al zijn er ook kleine minpunten...

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Balls of Fury
Ferdie Swinkels
Balls of Fury is een schande voor gameland; zelfs voor de allergrootste tafeltennisfanaten niet de moeite waard.

Tafeltennisspellen op de Wii kunnen best leuk zijn, maar er zitten altijd wel wat rotte appels tussen. Zo heb je Balls of Fury, een game die tafeltennisactie ’combineert’ met een verhaal over een criminele organisatie. De game zou spannend en origineel moeten zijn...

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor 10 euro naar Held Linkplayer
Held Wibert
Voeg net als Linkplayer Wii game info toe aan Mario Wii en verdien 10 euro! Je kunt reviews schrijven, afbeeldingen toevoegen, trucs met ons delen, etc.

Reactie Linkplayer: Ik vond het leuk om Wii info toe te voegen aan de website. Het schrijven van de Skyward Sword review was een goede opfrisser na jarenlang geen reviews meer geschreven te hebben en ik zal het in de toekomst zeker weer doen voor andere Wii games.
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - Driver: San Francisco
Mega Super Held Pangafile
Driver: San Francisco is een goede racegame met toffe co-op en multiplayer.

Twaalf jaar geleden verscheen de eerste Driver game. Dankzij lovende kritieken verschenen al snel meerdere vervolgen, waaronder het eind 2011 uitgekomen Driver: San Francisco. De Wii versie hiervan speelt zich af vóór de eerste Driver, in de jaren 70. Driver: San Francisco vertelt het verhaal van John Tanner, de toentertijd nog onervaren undercover agent wiens partner is vermoord tijdens een drive-by. Verantwoordelijk blijkt drugscrimineel Solomon Caine, die probeert de vrede in de stad te verstoren. Samen met de meer ervaren agent Tobias Jones gaat Tanner naar hem opzoek.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Wii Game Review - The Legend of Zelda: Skyward Sword
Held Linkplayer
Skyward Sword is een fantastisch spel en bewijst dat motion controls wel degelijk de spelervaring op de Wii kunnen verrijken.

Skyward Sword is het nieuwste deel in de Zelda reeks en is officieel de allereerste in de tijdlijn. De game vertelt o.a. het ontstaan van de Master Sword, Hyrule en "The Legend of Zelda".

Deze Wii game begint met onze jonge held Link. Link is een leerling van de lokale Knight Academy en hij is ook Zelda’s beste vriend.

Lees de review!
Lijn
Afbeelding voor Daan123 is een held!
Held Wibert
Door Wii Game informatie toe te voegen aan Mario Wii spaar je muntjes op. Wanneer je 1000 muntjes hebt gespaard ontvang je 10 euro op je rekening en ben je een held!

Daan123 heeft nu ook 1000 muntjes gespaard en 10 euro gekregen op zijn bankrekening. Hierbij zijn reactie:

Ik vond het een leuke ervaring om Wii beoordelingen te schrijven en tips te geven op Mario Wii. Ik kwam op mariowii.nl terecht toen ik een nieuw gamecube game wilde bestellen. En tegelijkertijd zag ik ook de andere sites. Daar was ik wel nieuwsgierig naar, dus ik klikte op de site en begon gelijk een account aan te maken.

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16